previous arrow
next arrow
Slider

colosseum

Πανόραμα Ιταλίας
7 ημέρες 
24/8, 2 & 14/9, 520€

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 7ήμερης εκδρομής

1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ - ΑΝΚΟΝΑ: Αναχώρηση από το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΑNKONA - ΜΕΣΤΡΕ ΒΕΝΕΤΙΑΣ:
'Αφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για το ΜΕΣΤΡΕ της ΒΕΝΕΤIΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε την πόλη των ΔΟΓΗΔΩΝ. Θα δούμε την πλατεία και την εκκλησία του ΑΓ. ΜΑΡΚΟΥ, τη ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΑΓΜΩΝ, και τον ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΜΕΣΤΡΕ, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ:
Μετά το πρωινό ολοκληρώνουμε την επίσκεψη μας στη ΒΕΝΕΤΙΑ και αναχώρηση για ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στην πόλη της Αναγέννησης, για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων, τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλ λα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ:
Πρωινό και παραμένουμε για λίγο ακόμη στη ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, για τους τελευταίους περιπάτους στην αγορά της πόλης. Αμέσως μετά αναχώρηση για ΡΩΜΗ, με μία ευχάριστη παράκαμψη στην όμορφη ΣΙΕΝΑ, με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και εκκλησίες μαυρισμένες από το χρόνο, όλα μέσα σε ένα κάδρο από καλοφτιαγμένα τείχη και στερεούς πύργους. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη Πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης, που πλαισιώνεται από το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός ναός με το αριστουργηματικό δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις μοναδικές τοιχογραφίες του. 'Αφιξη στη ΡΩΜΗ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και ακολουθεί προαιρετική γνωριμία με τη νυκτερινή όψη της πόλης (BY NIGΗT), για να απολαύσουμε φωτισμένη τη γοητευτική πρωτεύουσα της Ιταλίας. Διανυκτέρευση.
5Η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ:
Ξενάγηση στην «ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ». Από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ, την ΠΛΑΤΕΙΑ και τη μεγαλόπρεπη Βασιλική του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ξεκινά η επίσκεψη μας για να συνεχίσουμε με την ΠΙΑΤΣΑ ΒΕΝΕΤΣΙΑ όπου δεσπόζει το μνημείο του ΒΙΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΕ, το λόφο του ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ, την ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ, την ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ, το ΚΟΛΟΣΣΑΙΟ. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί, μπορείτε να επιλέξετε, μια επίσκεψη στα Μουσεία Βατικανού ή περιπάτους στην κοσμοπολίτικη VIA VENETO και το ονομαστό σιντριβάνι της ΦΟΝΤΑΝΑ ΝΤΙ ΤΡΕΒΙ, καθώς επίσης και στον εμπορικό δρόμο VIA DEL’ CORSO. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
6Η ΗΜΕΡΑ: ΡΩΜΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΜΠΑΡΙ:
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΠΟΜΠΗΙΑ, επίσκεψη του Αρχαιολογικού χώρου της νεκρής πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα του ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το λιμάνι του ΜΠΑΡΙ. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ:
'Αφιξη στο λιμάνι της πόλης μας.

Τέλος εκδρομής

 

Δίκλινο/άτομο Μονόκλινο
520€ 665€

 

Περιλαμβάνονται:

 •  Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελή, κλιματιζόμενα πούλμαν.
 •  Εισιτήρια πλοίων ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ και αντίστροφα σε 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ με W.C. (AB4).
 •  Διαμονή - (4) διανυκτερεύσεις - σε ξενοδοχεία 4*. 
 •  Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία (4 πρωινά, 4 γεύματα ή δείπνα).
 •  Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 •  Αρχηγός - συνοδός.
 •  Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης.
 •  Φ.Π.Α. 
 •  Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.
 •  Checkpoint.

Πληροφορίες

Σημειώσεις:

 • Πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο ταξίδι μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε είτε την καινούργια ταυτότητα, είτε το καινούργιο διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο να ισχύει μέχρι την ημερομηνία επιστροφής σας.
 • Οι ώρες επιβίβασης - αναχώρησης, οι οδηγίες και οι ανακοινώσεις των υπευθύνων, τηρούνται αυστηρά.
 • Είναι πιθανό το πρόγραμμα να εκτελεσθεί αντίστροφα ή να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι του Μπρίντιζι αντί του Μπάρι.

Φωτογραφίες

 

 

Εκτύπωση

Κάντε λήψη του προγράμματος πατώντας εδώ: