contactus.png
previous arrow
next arrow
Slider
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
7:59:40μμ

Λογαριασμοί τραπέζης

Πειραιώς:
IBAN:GR24017250400055
04091124463

Λογ: 5504091124463


Alpha Bank:
IBAN:GR08014088608860
02002003603

Λογ: 886002002003603


Δικαιούχος:
ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

dubrovnik12

Ντουμπρόβνικ - Κότορ
Μπαρ - Μπούντβα, 195€
11-15/9 & 18-22/9, 5ήμερες

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα 5ήμερης εκδρομής

1η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΜΠΑΡ - SUTOMORE Συγκέντρωση και βραδινή αναχώρηση (το προηγούμενο βράδυ) για το Μαυροβούνιο. Η διαδρομή μας, μέσω γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, με ενδιάμεσες στάσεις , μας οδηγεί στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Συνεχίζουμε και μέσω Δυρραχίου, φθάνουμε το πρωί στο Μπαρ, την πρώτη από τις πόλεις των Δαλματικών Ακτών, που θα επισκεφθούμε. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ, ακολουθεί προαιρετική βραδινή έξοδος στην παραλία. Διανυκτέρευση.
2η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΟΥΝΤΒΑ - ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ.
Πρωινό και στη συνέχεια, αναχωρούμε για τη Μπούντβα, διασχίζοντας την παραθαλάσσια δαντελωτή ακτογραμμή. Η αγαπημένη πόλη των τουριστών του Μαυροβουνίου, Μπούντβα, πήρε το όνομά της από την αρχαία ελληνική λέξη «βους». Και βέβαια, ήταν και πάλι η δαιμόνια ελληνική φυλή που ίδρυσε την πόλη σε στρατηγικό σημείο στην Αδριατική ακτή! Ακολουθεί προαιρετική κρουαζιέρα στο «Mόντε Κάρλο» των Βαλκανίων, όπως όχι άδικα χαρακτηρίζεται το νησάκι Σβέτι Στέφαν (Άγιος Στέφανος), με κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, ένα νησάκι ενωμένο με τη στεριά, το οποίο από ψηλά φαίνεται σαν πίνακας ζωγραφικής. Επίσης, επίσκεψη στο γραφικό νησάκι “Ηavai”. Στάση και ελεύθερος χρόνος για καφέ, μπάνιο και πανοραμικές φωτογραφίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για μεσημβρινή ανάπαυση. Το απόγευμα επισκεπτόμαστε εκ νέου την Μπούντβα, όπου θα έχουμε χρόνο για γνωριμία με τη γραφική, παλιά πόλη, να περπατήσουμε στην παραλία, αλλά και για να απολαύσουμε ένα ποτό σε ένα από τα μπαρ της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
3η ΗΜΕΡΑ: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (περιήγηση) - ΚΟΤΟΡ
 Αναχωρούμε, νωρίς το πρωί, διασχίζοντας την παραθαλάσσια δαντελωτή ακτογραμμή, για την μεσαιωνική πόλη του Ντουμπρόβνικ, η οποία διαθέτει σύμπλεγμα από ρωμαϊκά, μεσαιωνικά και αναγεννησιακά στοιχεία, ηλικίας 1.300 ετών. Το ιστορικό τμήμα του (προστατευόμενο από την Unesco) είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους 2,5 χιλιομέτρων. Νιώθει κανείς να πετά πάνω από την παλαιά πόλη, με τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με παράθυρα-πολεμίστρες και μικροσκοπικές «κρεμαστές» αυλές, εκκλησιές, παλάτια, κρήνες. Στη μέση βρίσκεται μια πλακόστρωτη πλατεία, που οδηγεί από το Φραγκισκανικό μοναστήρι στη δυτική πλευρά, στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκονται το παλάτι του κυβερνήτη (1441) και η εκκλησία του προστάτη της πόλης, Αγίου Vlaho. Επισκεφτείτε το φαρμακείο, που λειτουργεί συνεχώς από το 1391! Στη συνέχεια, ελεύθερος χρόνος στο Ντουμπρόβνικ. Αργότερα, επιστροφή με επίσκεψη στην πόλη Κότορ του Μαυροβουνίου. Η διασημότερη πόλη της χώρας, η «Νύμφη της Αδριατικής», όπως αποκαλούν το Κότορ για την ομορφιά του με τη γαλάζια θάλασσα, το πράσινο βουνό, αλλά και την παλέτα των διαφορετικών έντονων χρωμάτων, είναι μια πόλη με κουλτούρα και αρκετά πολιτιστικά στοιχεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
4η ΗΜΕΡΑ: SUTOMORE - (CETINJE - ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ)
Πρωινό και η ημέρα μας είναι ελεύθερη για να την διαθέσει κανείς, όπως επιθυμεί. Προαιρετική εκδρομή στο όμορφο, γραφικό Cetinje, παλιά βασιλική πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου και στην Ποντγκόριτσα, τη σύγχρονη πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου. Περιήγηση στην πόλη. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος για ψώνια, φαγητό και μια τελευταία βόλτα στην παλιά πόλη. Διανυκτέρευση.
5η ΗΜΕΡΑ: ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αναχώρηση, νωρίς το πρωί, για την πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Τ
έλος εκδρομής

 

Προσφορά
195€ !

 

Aναχωρήσεις από Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα, Μεσολόγγι, Ιωάννινα

 

Περιλαμβάνονται:

  •  Κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  •  4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  με πρωινό  στο Sutomore.
  •  Πρωινό καθημερινά (τα 2 σε πακέτο).
  •  Τοπικός ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ.
  •  Έμπειρος Αρχηγός - Συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  •  Ασφάλεια αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται, Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (1,5€ ανά άτομο ανά ημέρα) και checkpoint (25€/άτομο), Kρουαζιέρα από Μπούντβα(5€), Προαιρετική εκδρομή σε Cetinje & Ποντγκόριτσα (10€/άτομο), φιλοδωρήματα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται ΡΗΤΑ παραπάνω.

Πληροφορίες

Σημειώσεις:

  • Πριν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο ταξίδι μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε είτε την καινούργια ταυτότητα, είτε το καινούργιο διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο να ισχύει μέχρι την ημερομηνία επιστροφής σας.
  • Οι ώρες επιβίβασης - αναχώρησης, οι οδηγίες και οι ανακοινώσεις των υπευθύνων, τηρούνται αυστηρά.

Εκτύπωση

Κάντε λήψη του προγράμματος πατώντας εδώ: