Τρίτη, 21 Ιανοαρίου 2020
5:10:29μμ

Eκδρομές από Πάτρα

Eκδρομές από Αθήνα

Λογαριασμοί τραπέζης

Πειραιώς:
IBAN:GR24017250400055
04091124463

Λογ: 5504091124463


Alpha Bank:
IBAN:GR08014088608860
02002003603

Λογ: 886002002003603


Δικαιούχος:
ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

Ύδρα - Πόρος - Αίγινα

poros4

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ 
ΠΟΡΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ
Καθημερινές αναχωρήσεις 

Πρόγραμμα

Πρόγραμμα κρουαζιέρας

Ώρα επιβίβασης στο πλοίο: 07:15-07:45 στην Μαρίνα Φλοίσβου. Με την άφιξή σας στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί για να σας οδηγήσουν, είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.
Στις 08.00 αναχωρούμε από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο για τα τρία πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.
Ύδρα: Με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.
Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.

Πόρος: Το πιο μικρό από τα τρία νησιά, που έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.
Επιστρέφοντας στο πλοίο, θα σας περιμένουν, όπως όταν γυρίζετε σπίτι σας με το τραπέζι στρωμένο με μοναδικά εδέσματα, οι γαστρονομικές δημιουργίες του chef μας για να γευματίσετε.

Αίγινα: Είναι το μεγαλύτερο από τα τρια νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε τρεις επιλογές με τις προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε:
Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού, που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας. Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια, μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας. Διασχίζοντας το νησί, βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας.
Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν. Σ’ αυτήν την εκδρομή (χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο), έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, στην Παλαιοχώρα. Ακολουθεί επίσκεψη στη νέα Μονή τους Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Και για να κλείσουμε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα εκδρομή, επισκεπτόμαστε ένα κέντρο παραγωγής φιστικιών όπου από κοντά βλέπουμε όλη την διαδικασία επεξεργασίας του φιστικιού, που περνάει από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, από το δέντρο έως την πώλησή του. Θα έχετε την δυνατότητα δοκιμής φρέσκων φιστικιών σε διάφορες μορφές.
Η τρίτη επιλογή είναι να σας μεταφέρουμε με μικρότερο σκάφος σε μια μοναδική οργανωμένη παραλία για κολύμπι.
Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου.

Θα σας αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί και θα περιμένουμε να σας ξαναδούμε.

Αναχώρηση πλοίου 08:00 και επιστροφή 19:30.

 

Ενήλικες Παιδί (ως 4 ετών) Παιδί (4 -11 ετών) Group
55€ Δωρεάν 30€ 45€

 

 Σε όλες τις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται γεύμα σε πλούσιο μπουφέ καθώς και η διασκέδαση πάνω στο πλοίο.

 

Πληροφορίες